Маркетинг и дизайн услуги

В моята работа аз не просто оформям вашата информация а ви насочвам как ще е по-добре да се представи. Измислям информацията, която трябва да покажете, оформям дизайните и управлявам съдържанието. С мен сте в сигурни ръце без да рискувате.

Аз съм широкоспектърен професионалист в сферата на маркетинг и дизайн, но въпреки това ми се иска да подчертая основните услуги, в които се чувствам най-силна и заинтересована.

Цялостно решение, бранд, уеб, принт

Когато търсите цялостно решение за маркетинг услуги за бизнеса обикновенно се обръщате към маркетинг агенция. Аз покривам основните услуги, които една дигитална агенция би ви предложила. От създаването на бранд визията, прилагането ѝ на всички необходими активи, стратегия на съдържанието на уеб присъствието на фирмата, рекламната стратегия и всички необходими печатни материали.

Когато се заема с един такъв проект, ставам пристрастна за всеки детайл при процеса на създаване и управление.

 

Изработка и поддръжка на фирмен уебсайт и онлайн магазин

Предлагам да изработя вашият фирмен сайт професионално в Уордпрес. Освен чисто техническата страна на изработката, бих могла да Ви насоча при стратегията на съдържанието, така че сайта да е функционален и удобен за потребителите.

Ако се интересувате от онлайн магазин за продажба на продукти бих могла да изработя Woocommerce сайт с всички необходими приложения.

Имейл маркетинг кампании

Това е моето удоволствие, създаването на перфектния имейл за фирмени цели. Имейл кампания за продажба на продукти или услуги – ако това е което ви трябва тук сте наистина на правилното място.

Освен стилистично издържани графика, аз знам как да фокусирам успешно на офертите и продуктите, които промотирате.

Предлагам месечен абонамент за изработка на всички видове имейл кампании.

Стратегия за реклама, блог и социални медии

Като част от дигиталния маркетинг изработвам рекламни банери за платени кампании в Гугъл и Фейсбук. Предлагам стратегия на постовете в социалните мрежи, изработката на графиките и избор на темите.

Управление на статии във фирмен блог, като част от маркетинг кампаниите и привличане на трафик от потребители.

Продуктови каталози и опаковки

Каталози, списания, брошури, презентации, опаковки – удоволствие да работя със съдържанието и оптимизирам информацията, която трябва да се представи.

Предлагам изработката на продуктови каталози с изчистена креативна визия.