УСЛУГИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА СОЦИАЛНИ МЕДИИ И ФИРМЕН БЛОГ

Пакет услуги за управление на социални медии и блог

Графичен дизайн

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Създаване на графични изображения за реклами и постове във фирмените профили на социалните мрежи.

БЛОГ
Създаване и оформление на бизнес блогКреативни теми и текстове за създаване на комуникация с клиента, чрез статии и публикации.

ФОТОГРАФИЯ
Рекламна фотография, обработка на снимките, ретуш и форматиране

ЕКСТРИ
Съобразяване със стила на фирмената идентичност в консистентен дизайн

Стратегия на съдържанието

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Създаване на корпоративна страница във фейсбук и други социални мрежи с фирмена информация и креативни публикации

БЛОГ
Управление на корпоративен блог със стратегия на бизнес статии и SEO насочен текст

ИНСТРУМЕНТИ
Управление на фирмените страници в социалните медии с редовни таргет публикации

ЕКСТРИ
Кросплатформа интернет маркетинг на съдържанието между блог, уеб сайт и социални медии

дигитален маркетинг

дизайн и съдържание на блог и социални мрежи

Какво са социални медии?

Социалните медии се онлайн комуникационни канали, които позволяват на хората да споделят съдържание, да общуват по между си и да проследяват новини и четат полезна информация. За бизнеса те са основен маркетинг инструмент, като различните платформи допринасят с определен тип от аудитория и вид на съдържанието. Например Линкедин е канал за бизнес връзки, Инстаграм за споделяне на снимки с вдъхновения, Фейсбук е за връзка с приятели но и добра платформа за реклама и т.н. Но всички те дават на бизнеса платформа за изява, на която добрата стратегия и качеството определят успеха!

Какво е корпоративен блог?

Корпоративен блог е платформа, обикновенно свързана към фирмения уеб сайт, на която се публикуват новини, техническа информация. вдъхновения и други. Категориите на статиите се обвързват с естеството на бизнеса, като с текста се цели  да се привлекат заинтересувани потребители и да се препратят към уеб сайта за да се превърнат в клиенти.

МАРКЕТИНГ ПОЛЗИ

С какво социалните мрежи допринасят за успешен интернет маркетинг?

Откриване на бизнес партньорства и клиенти

Социалните мрежи са добра възможност за създаване на последователи и партньори за бизнеса. Споделянето на умесна информация може да привлече целеви познанства и да осведоми потребителите за Вашите начинания.

Реклама, Останете в мислите на потребителя

Социалните медии са една от най-добрите рекламни платформи за бизнеса. Дали чрез препоръки от Ваши последователи или платени кампании, публикациите могат да се отправят към целеви клиенти ако са направени професионално.

Връзка с клиентите и рецензии

Много често фирмените страници в социалните медии са огледало на ценностите и емоциите които компанията предава. Хората оставят мнения, оформят се разговори, споделят се Ваши публикации и пр.

С какво фирмения блог допринася за успешен интернет маркетинг?

Инструмент за увеличаване на трафика към сайта

Редовното публикуване в блога, позволява привличането на повече аудитория, като през статиите те достигат до бизнес страниците. Когато текста е бизнес ориентиран и трафика към уебсайта ще бъде полезен, тъй като е по вероятно потребителите да се превърнат в клиенти.

Рентабилна инвестиция за популяризиране на бизнеса

Блоговете са икономически ефективни маркетингови инвестиции. Всяка публикация е дългосрочен актив, който спомага за изграждането на осведоменост за фирмата и популяризирането на Вашия опит, продукти и услуги.

Печелите последователи и лоялни клиенти

Приемущество на бизнес блога е комуникацията, сътрудничеството и споделянето до които могат да доведат коментарите. Чрез публикуване и отговаряне на коментари можете да създадете общност със споделени интереси и в същевременно да научите много за вашата аудитория.

БИЗНЕС ЦИТАТИ

Социални медии и блог стратегия според утвърдени маркетинг специалисти

„Успешните бизнеси в социалните медии функционират по-скоро като развлекателни компании, издатели или чрез планиране на партита, отколкото като традиционни рекламодатели“
Erik Qualman

„Ангажирайте, просвещавайте, насърчавайте и най-вече … бъдете себе си! Социалните медии са усилие на общността, всеки един е придобивка“
Susan Cooper

„Вирусните кампании не са резултат… те просто се случват! Понякога се получава, понякога не. Само не забравяйте, феновете са суета и продажбите са здрав разум“
Lori Taylor

„Когато споделяме истории, за да създаваме връзки с други подобни хора, им даваме виртуална валута с най-висока ‘предай нататък’ способност, която можем“
Jay Oatway

„Възможностите не се случват, вие ги създавате“
Chris Grosser

„Колкото и да е добра стратегията, понякога трябва да погледнете и резултатите“
Unknown

ЦЕНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СОЦИАЛНИ МЕДИИ И БЛОГ

В зависимост от обсега на работа и изискванията

Social Media Services

Как се определят цените за управление на бизнес профили в социални мрежи и блог? В зависимост, кои от сегментите са нужни се калкулира приблизителна цена, като се взема под внимание сложността на проекта. Случаите са различни:
– когато имате точна представа за вашите нужди и не се нуждаете от допълнителни консултации а искате само изпълнение на заданието
– когато нямате представа какво искате и ви трябва пълно съдействие и адекватно предложение,
– ако имате изработени някои от сегментите и се нуждаете от допълнения,
– аки ви трябва ребранд или пълно преобразяване на това което имате,
При всички тези случаи цената може да се образува на сегменти, във времето или обсега на работа. Като имате в предвид че винаги излиза нещо допълнително което изисква още време и ресурси в името на качествен краен резултат.

Предлагам услуги за управление на социални медии и корпоративен блог за градове от цяла България. Габрово, Трявна, Дряново, Велико Търново, Севлиево, Горна Оряховица, Казанлък, Стара Загора, Русе, Ловеч, Плевен, София, Пловдив, Варна, Бургас и др.