имейл дизайн

Дизайн на корпоративни маркетинг имейли

Маркетинговите кампании са стратегически предприети действия за рекламиране на бизнес решения, продажби или новини. Те обикновено включват различни платформи за разпространение. При много статистически проучвания целевите имейл кампании са посочени като един от най добрите методи за представяне на бизнеса и привличане на потенциални клиенти.

За този проект реализирахме редица автоматични имейл кампании, както и  оферти за намаления и нови продукти. Крайният резултат са брандирани имейл кампании с корпоративен дизайн.

Подобни проекти

Умения

Маркетинг кампания, Дизайн на бюлетин, Реклама, Имейл маркетинг, Мейлчимп, Графичен дизайн, Стратегия на съдържанието, Автоматични фирмени имейли

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.