Изработка на фирмен уебсайт

За този проекта съм разработила стратегия на съдържанието и изработката му в Уордпрес.

Платформата, която обикновено се използва за представяне на бизнеса Ви, е корпоративният уебсайт. Той съдържа най-важната информация за вашата дейност, разкрива вашите цели и ценности и показва изображения на вашите продукти и услуги. Структурата на уеб съдържание трябва да е стратегически подредена, така че потребителите да навигират лесно и да намират желаната информация бързо. Съдържанието е и от голямо значение за интернет търсачките и подреждането на сайта в техните редици.

Връзки

Подобни проекти

Умения

Корпоративен уеб дизайн, Стратегия на съдържанието, Маркетинг, Потребителски интерфейс, Джаджи, Изображения, Графичен дизайн,  Оформление

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.