дизайн и стратегия на Фирмена идентичност

Визуална корпоративна идентичност

Създаването на брандиране, стратегия и дизайн за фирмена визия включва няколко основни аспекта, които трябва да бъдат разгледани.
1. Лого дизайн – фирмения знак
2. Мото – кратко послание което описва стойностите на компанията
3. Цветова палитра – придава стил на идентичността и разпознаваемост на различните платформи
4. Корпоративна типография и стилове на форматиране – добавя към стила и формира цялостната визия на идентичността
5. Персонализирани елементи като икони, разделители, указатели, бутони и т.н. – важна част за да се поддържа последователност в изображенията
6. Фотографии, илюстрации – и ръководство за това какви изображения да използвате, за да се запази последователността
7. Речник – Важно е тонът на общуване да бъде последователен. Например можете да представите съдържанието по остроумен начин с нотка на хумор; или може да предадете сериозен тон, показващ опит в дадена област; Можете да говорите и на моден език и терминология. Все пак този език трябва да се използва при всяка фирмена комуникация.
Когато са установени всички подробности по визията на бранда се изготвя и ръководство с описание на начина на употреба на елементите така че да се запази съгласуваност при всяко използване.

Връзки

Подобни проекти

Умения

Дизайн на фирмена идентичност, визуална стратегия, графичен дизайн, визуализации, корпоративна печатни материали, дизайн на лого, типография, цветова палитра, фирмени ценности, рекламна фотография, дизайн елементи, ръководство за идентичност на бранда, дизайн и стратегия на корпоративен уебсайт и блог, управление на социални медии и рекламни платформи

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.