на кого

ПОМАГАМ

Моите услуги са подходящи за различни бизнес браншове или проекти на частни лица. Предлагам цялостни решения от идеята до реализацията както и обновяване на съдържанието. Моята цел е да изградя трайни връзки с доволни клиенти като работя всеотдайно за реализацията и подобренията на техните бизнес проекти. Ето и основните групи клиенти на които мога да помогна:

Home Office

Хоум офис

Маркетинг и дизайн позиция ‘Хоум офис’ към компании с или без маркетинг отдел. Ползотворна работа в екип за изграждането на рекламни маркетинг кампании онлайн и печатна реклама. Координиране на идеи, макети, визуализации, презентации, снимки и всичко необходимо за една успешна работа в екип.

Маркетинг специалисти

Маркетинг служители, които се нуждаят от визуализиране на техните идеи или помощ при създаването на маркетинг стратегии, са на точното място. Колаборирам с професионалисти в сферата на фирмения маркетинг, като създавам креативни и функционални графики за потребителската фуния на бизнеса.

Startup's

Стартиращи бизнеси

Предлагам услугите си на предприемачи, които започват бизнеса си и се нуждаят от някого, който да създаде цялостната фирмена визия. Както и да изгради силно онлайн присъствие с разработване на маркетинговата стратегия за насочване и привличане на клиенти. В моята работа се стремя да съобразявам естетиката с функционалността и допринасям с работещи идеи за популяризиране на бизнеса.

Established Companies

Малки и средни предприятия

Предприятия, които имат изградено име в своята сфера, но все още нямат силно визуално и маркетингово представяне на бизнеса могат да се свържат с мен за осъществяване на креативни идеи и подобрения.
Ако пък имате маркетингов отдел във фирмата но се нуждаете от допълнителна помощ за реализиране на проектите работата с мен ще Ви е от полза.

Individuals and Developers

Девелопъри или частни лица

Ако сте талантлив уеб девелопър, който е затрупан с проекти, и силата не Ви е в творческия дизайн, мога да ви предложа идеи, скици и макети, за да проектирате идеите си професионално.
Мога да помогна и на частни лица с техни разработка и изпълнение на техните проекти.

Рекламни агенции

Предлагам услугите си и на рекламни агенции, които постоянно се разширяват и се нуждаят от спешна помощ с креативни идеи и реализация. Бих могла да допринеса с професионално изпълнение на заданията съпроводено с лесна комуникация.

Печатници

Работя и с фирми, които предлагат печатарски услуги от всякакъв вид и формат и нямат свой отдел за графичен дизайн. Аз ще осигуря високо качество на дизайна с внимание към детайлите, доставен с всички необходими спецификации за Вашите печатни устройства.

Доволни клиенти

Някои от компаниите, с които сме работили по техни проекти за дизайн и дигитално присъствие

Услуги за графичен дизайн за изграждане на уеб сайт и печатни рекламни материали

Предлагам дизайн и стратегия за фирмена идентичност и съдържание и дизайн на корпоративен сайт за градове от цяла България. Габрово, Трявна, Дряново, Велико Търново, Севлиево, Стара Загора, Горна Оряховица, Казанлък, Русе, Ловеч, Плевен, София, Пловдив, Варна, Бургас…