защо

МЕН

За Маринова Дизайн

Маринова Дизайн е рекламна агенция предлагаща креативни маркетинг и графичен дизайн услуги за фирми и физически лица от цяла България. Концепцията за такива услуги се предлага от различни онлайн платформи и рекламни агенции от години и придобива все по-голяма популярност. Маринова Дизайн следва същите принципи за предоставяне на услуги дистанционно, чрез онлайн комуникация! За задвижване на определени проекти е нужна и физическа среща на мястото на бизнеса, но това се определя в процеса на работа.

Основни ценности в тази практика са лесната комуникация и професионалният подход към всеки проект. Предлагането на комплексни услуги, включващи брандиране, стратегия на съдържанието, визуално оформление, графичен дизайн на уеб сайт, поддръжка, креативни идеи, текстово съдържани на Български и Английски език, фотография, обработване на снимки и прочие, е предимство за клиента, тъй като няма нужда да търси различни професионалисти за отделните звена. Отделно управлението на даден проект от един професионалист е удобство при комуникацията и допринася за консистентната визия на крайния резултат.

Запитването е първата крачка към съвместната ни работа. Струва си да опитате и да вземете информирано решение за бъдещите си проекти.

Кога дистанционен маркетинг служител би Ви бил от полза?

През последните години начинът на работа се променя драстично, като целта на бизнеса е да се пести време и ресурси. Развитието на интернет ни позволява да общуваме по-лесно и да достигаме до клиентите по удобен начин. Защо да не създавате силни виртуални връзки и със служители? Важно е да се вземат под внимание предимствата на такива взаимоотношения:

Географско положение

Можете да изберете правилния човек за Вашия проект без ограничение на местоживеене.

Краен срок

Понякога причинява стрес и допускане на грешки. Дистанционен маркетигн служител ще вкара срока на проекта в рамките на своя график и няма да се притеснявате за ограниченията на работното време.

Професионализъм

Знаете със сигурност, че отдадеността и професионализмът са основната задача за креативните и маркетинг услуги. Портфолиото ще ви даде представа за стила на предлаганите от дизайнера услуги.

Офис място

Не бихте се притеснявали за създаването на офис място и закупуване на софтуер за изпълнение на креативните проекти.

По всяко време

Можете да достигнете до вашия виртуален асистент чрез удобна за вас платформа и да получите информация или да допълните нещо към заданието.

Отговорности към служителите

Няма нужда да наемате служител на пълен работен ден с допълнителни уговорки и отговорности към него…

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ

За Мен

Работила съм в Лондон в продължение на 8 години и съм завършила Бакалавър Графичен Дизайн във Великобритания. Понастоящем работя дистанционно със седалище в град Габрово, България.

Занимавам се с фотография и графичен дизайн от 2009 г. насам и опитът ми в тази област ме накара да започна самостоятелен бизнес в тази сфера. Избрах визуалния маркетинг да бъде моята мисия и професия и фактът, че това е нещо, което ми харесва, предполага, че непрекъснато развивам и актуализирам уменията си. Приемам всеки проект с всеотдайност и внимание към детайлите и целта ми е да изградя дълготрайни взаимоотношения с клиенти, търсещи професионални творчески услуги за своите бизнес проекти.

Начин на работа

За да имате представа за процеса и моя подход към всеки проект, ето как процедирам:
Проучване – за какъвто и проект да работя, аз винаги отделям време за задълбочено проучване по темата. Събирам необходимата информация от клиента за бизнеса и изискванията които има и предприемам мое проучване което да ме насочи към правилните решения.

План / стратегия – планирането е следващия етап. Започвам нахвърляне на идеи по темата и филтрирам тези които биха работили в дадената ситуация.

Разработване / прилагане на идеите – Прилагането на идеите може да става паралелно с избора на идеи. Експериментирането винаги води до по креативни и оригинални решения.

Краен резултат – Във всеки от тези етапи изпращам на клиента актуализации и варианти за обсъждане. Крайния резултат ще е завършен когато и двете страни са доволни.

Стил на дизайн – в какъвто и стил и нюанси да работя предпочитам визуалните оформления да са изчистени и фокусирани към идеята. При моята работа не можете да разчитате на натруфеност, кич и поставяне на елементи без функционалност. Идеята ми е винаги да има баланс между форми и цветове и дизайните да са съобразени с потребителите и техните навици. При стратегия на съдържанието се придържам към прозрачност и пълна информираност относно продукти и услуги поднесено по най лесен начин на потребителите. ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ

Резюме

Някои умения

Цялостно бранд решение 100%
Имейл маркетинг 100%
Рекламни банери 100%
Корпоративен уебсайт 100%
Уеб магазин 100%
Социални Медии и Блог 100%
Креативна Стратегия 100%
Маркетинг на Съдържанието 100%
WordPress 100%
Графичен Дизайн и Предпечат 100%
Фирмена Идентичност 100%
Продуктови опаковки 100%

Изработка на фирмена идентичност

Предлагам изработка на визуална идентичност, печатни материали и онлайн присъствие за стартиращи и установени бизнеси. Стратегия на съдържанието и графичен дизайн на уеб сайт…

Дизайн и съдържание на имейл кампании

Разработвам рекламни електронни бюлетини за фирмени маркетинг кампании. Залагам на креативни идеи за съдържанието и високо качество на изображенията. Оформление на целеви страници…

Съдържание и изработка на уеб сайт

Услуги за визуален дизайн и стратегия на съдържанието на фирмени уеб страници. Креативни рекламни банери и текст на  Английски език. Уордпрес…

Управление на социални медии и фирмен блог

Създаване на корпоративен блог и публикуване не бизнес статии с целеви текст за търсачките. Управление на социални медиии и крос платформи с креативни рекламни кампании…

Услуги за графичен дизайн и пред-печат

Изработвам дизайни за печатни материали от всякакъв формат. Като част от фирмената идентичност и отделни проекти за каталози, брошури, плакати, рекламни материали…

Предлагам ракламна фотография

Предлагам фотография за рекламни проекти, фирмена идентичност, уеб сайт банери, продукти, лайф стайл и др. Обработка и ретуш на снимки с фотошоп…

Услуги за графичен дизайн за изграждане на уеб сайт и печатни рекламни материали

Предлагам дизайн и стратегия за фирмена идентичност и съдържание и дизайн на корпоративен сайт за градове от цяла България. Габрово, Трявна, Дряново, Велико Търново, Севлиево, Стара Загора, Горна Оряховица, Казанлък, Русе, Ловеч, Плевен, София, Пловдив, Варна, Бургас…