дизайн и стратегия на уеб съдържание

Изграждане на фирмен сайт

Платформата, която обикновено се използва за представяне на бизнеса Ви, е корпоративният уебсайт. Той съдържа най-важната информация за вашата дейност, разкрива вашите цели и ценности и показва изображения на вашите продукти и услуги. Структурата на уеб съдържание трябва да е стратегически подредена, така че потребителите да навигират лесно и да намират желаната информация бързо. Съдържанието е и от голямо значение за интернет търсачките и подреждането на сайта в техните редици.

За този проекта на Сигнал лейбълс съм разработила стратегия на съдържанието, бранд елементи, визуално оформление, текст на Английски и Български език, фотография и ретуш, управление на съдържанието през панел, съвместна работа с девелопър за да предаде идеите ми.

Изграждането на структурата на съдържанието на уебсайта Ви е част от маркетинговата стратегия и има няколко неща, които трябва да се вземат под внимание:

1. Текст / Ключови думи – текстът е един от най-важните аспекти на SEO затова той трябва да е с определена дължина, с подходящи ключови думи, и да съдържа точната информация за потребителя.
2. Лесен за ползване интерфейс – хората трябва да се придвижват лесно през познати навигационни елементи които са стратегически поставени за улеснение при стигане до крайната цел.
3. Бутони за действие – начинът, по който е представена информацията е от значение за привличане на интереса, по този начин филтрирате потребителите, от който наистина се нуждаете.
4. Джаджи – включвайте джаджи от социални медии, бюлетини, интересни статии и т.н. … нещо, което може да увеличи трафика на уебсайта Ви
5. Изображения / графики – Добре представените детайлни изображения целят да привлекат вниманието на клиента преди да е прочел заглавието затова те трябва да са креативни и с високо качество.

Връзки

Подобни проекти

Умения

Корпоративен уеб дизайн, Стратегия на съдържанието, Маркетинг, Ключови думи, СЕО, Потребителски интерфейс, Джаджи, Изображения, Графичен дизайн, Копирайтинг, SEO, Целеви страници, Уеб банери, Оформление, Управление на съдържанието, Метадата, Рекламна Фотография, Инициатива

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.