услуги за съдържание

Пакет услуги за стратегия на бизнес съдържание

УЕБ САЙТ
Създаване на съдържание за фирмен сайт включително текст, снимки, фирмена идентичност

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Създаване на социални фирмени профили и публикуване на умесна информация свързана с бизнеса

ФИРМЕН БЛОГ
Управление на фирмен блог, създаване на теми и категории, публикации и графично оформление

ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ
Изграждане на кампании със съдържание насочено към потребностите на клиента

ОНЛАЙН ПРИСЪСТВИЕ
Създаване на съдържание за други онлайн платформи и бизнес каталози

РЕКЛАМА
Проектиране на рекламни банери със съдържание съобразено с фирмената идентичност

ПЕЧАТНИ МАТЕРИАЛИ
Съдържание, дизайн и пред-печат на фирмени материали

СЪДЪРЖАНИЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Превеждане на бизнес съдържание на Английски език

Какво е маркетинг на съдържанието

Управление на съдържанието е форма на маркетинг, фокусирана върху създаването, публикуването и разпространението на съдържание за целева аудитория. Маркетингът на съдържанието привлича перспективи и превръща перспективите в клиенти, като създава и споделя уместно съдържание. Също така помага на компаниите да създават устойчива лоялност, предоставя ценна информация на потребителите и създава желание за закупуване на продукти от компанията в бъдеще. На кратко, той изгражда доверие и разбирателство с публиката.

Основният фокус трябва да бъде нуждите на потенциалните клиенти или клиентите. След като фирмата е идентифицирала нуждите на клиента, информацията може да бъде представена в различни формати, включително новини, видео, електронни книги, инфографика, бюлетини по имейл, казуси, ръководства с въпроси и отговори, снимки, блогове и др. Съдържанието трябва да бъде постоянно актуализирано и допълвано, за да повлияе на поведението на клиентите.

МАРКЕТИНГ ПОЛЗИ

С какво съдържанието допринася за успешен бизнес маркетинг?

Привличайте вниманието и генериране на потребители

Съдържанието е вратата към бизнеса, както и пътят по който клиента върви докато достигне до целта. Целта поставена от фирмата става и цел на потребителя само когато той е убеден от съдържанието.

Разширяване на клиентската база

Колкото по обширно е съдържанието, толкова повече потребители ще привлича. Това е логично! С разширяване на информацията се създават повече възможности и от там клиенти.

Генериране или увеличаване на онлайн продажбите

Това зависи много от качеството на съдържанието, както и от функционалността. Затова при създаване на съдържание се фокусира на маркетинг фунията за продажби. Улеснението по пътя допринася за успеваемостта.

Увеличаване на осведомеността и доверието за фирмата

Чрез съдържанието се описват спецификаци, начини на прилагане, информация за дейноста и всичко това, което осведомява хората за Вашия бизнес.

Създаване на онлайн общност от потребители

Общността се създава около кауза, потребност, убеждение, психологическа нагласа и др. Така се създава и съдържанието което да отговаря на тези описания.

Своеобразна персонализирана реклама и израз на емоции

Съдържанието се създава с различни формати и платформи. Опциите са многобройни и персонализирането на съдържанието е основата на успеха.

базова информация

при създаване на съдържание за бизнеса

Описание на основната дейност на компанията трябва да фигурира на много места в съдържанието. Дали се занимава с продукция, услиги или други дейности, фирмата трябва да се опише в текста с всички характеристики за бранша. Хобаво е да има синтезиран текст и разширено пояснение.

Начин на предлагане

Начините по които бизнеса достига до потребителя, дали чрез онлайн магазин, дистрибуция, бизнес до бизнес, продажба директно на клиенти, магазини, търговия на едро или друго. Трябва да има и пълна информация за доставка, време и цени за изпълнение. Колкото по-пълна и точна информация предоставите, толкова по-малко ще се ангажирате с телефонни разговори и имейли за обяснения.

Спецификация на продукти/услуги

Какво и как се произвежда, видове, описания, как се процедира при прилагане на услугите и всички останали спецификации които биха помогнали на потребителя. Всяка информация е улеснение при експолатацията и в същото време спомага за решението на купувача. В обясненията могат да се включат формати за изтегляне, видеа, снимки, инфографики, сравнения и други.

Фирмена база

Много от фирмите в днешно време залагат на пълна прозрачност и споделят подробности за дейноста си. Това от силен маркетинг инструмент, тъй като създава впечетление на стабилност и изгражда доверието. В тази информация могат да се включат наличност на бази, съоражения, машини, офиси, сгради, всичко с което разполага фирмата за процеса на създаване и предлагане на продуктите.

Служители и фирмена общност

Служителите са като семейство за фирмата. Те са свързващото звено между продукцията и клиента. Като неизменен ресурс те създават и усещането за истинност и човешко отношение. Затова в съдържанието е полезно да има и истории свързани със служители и личните им качества. Могат да се включи и информация за отделите, доставчиците, партньорите и всички поддръжници на компанията. Това създава фирмената общност.

Постижения

Винаги е хубаво ако можете да се похвалите с нещо. Информация за бизнес участия, съревнования, сертификати и дуги такива свързани с дейността постижения. На първо място тази информация увеличава доверието към фирмата и създава привърженици. Тук може да се добави и описание на историята на бизнеса през годините и какви са постиженията по пътя.

Мисия

Бъдете прозрачни за фирмените цели! Колкото по директни сте с клиентите толкова по-голяма лоялност ще придобиете. Мисията на компанията може да е в дългосрочен план обвързана с опазване на околната среда, с продуктови иновации, с обучения, популяризиране и др.

Контакти

Контактите с фирмата и служителите трябва да са неизменна част към всяко съдържание. На всички опечатани материали, уеб страници, рекламни съобщения, начина на свързване трябва да е ясен и достъпен от пръв поглед. Понякога само лого и уеб страница са достатъчни като препратка.

БИЗНЕС ЦИТАТИ

според утвърдени маркетинг специалисти?

„Пътят на купувача не е нищо повече от серия от въпроси, на които трябва да се отговори.” IDC

“Съдържанието е причината, поради която търсенето започва на първо място.” Lee Odden

„Маркетингът на съдържание е отговорност, а не кампания.“ Jon Buscall

„Доставяйте продукт веднъж месечно, а потребителски опит всеки ден.“ Lars Silberbauer

“Посредственото съдържание вреди на бранда повече, отколкото да не правите нищо.“ Joe Pulizzi

“Ако не поставяте подходящо съдържание на подходящи места, wвсе едно не съществувате.” Gary Vaynerchuk

ЦЕНИ ЗА създаване на СЪДЪРЖАНИЕ

В зависимост от обсега на работа и изискванията

Landing Pages Design

Как се определят цените за създаване на бизнес съдържание? В зависимост, кои от сегментите са нужни се калкулира приблизителна цена, като се взема под внимание сложността на проекта. Случаите са различни:
– когато имате точна представа за вашите нужди и не се нуждаете от допълнителни консултации а искате само изпълнение на заданието
– когато нямате представа какво искате и ви трябва пълно съдействие и адекватно предложение,
– ако имате изработени някои от сегментите и се нуждаете от допълнения,
– аки ви трябва ребранд или пълно преобразяване на това което имате,
При всички тези случаи цената може да се образува на сегменти, във времето или обсега на работа. Като имате в предвид че винаги излиза нещо допълнително което изисква още време и ресурси в името на качествен краен резултат.

Предлагам визуален дизайн, стратегия на съдържанието и изграждане на корпоративен сайт в Уордпрес за градове от цяла България. Габрово, Трявна, Дряново, Велико Търново, Севлиево, Горна Оряховица, Казанлък, Стара Загора, Русе, Ловеч, Плевен, София, Пловдив, Варна, Бургас и др.