ФОТОГРАФСКИ услуги

Пакет услуги за фотография

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ
с подходящо осветление за малки и големи продукти, фотография на облекло

ФОТОГРАФИЯ С МОДЕЛ
Фотография с модел за рекламни кампании

КОНЦЕПЦИОНАЛНА ФОТОГРАФИЯ
за идейни снимки за маркетингови решения

ОБРАБОТКА НА СНИМКИ И РЕТУШ

Обработка на снимките, оразмеряване, манипулация на цветове и обекти, фотошоп ретуш

рекламна фотография

фотография за фирмено съдържание

Какво е рекламна фотография

Рекламната фотография обслужва съдържанието. Предназначена е да представи продукти, услуги, бизнес начинания или всичко онова, чрез което фирмата иска да се представи пред аудиторията си. Този тип фотография е инструмент за популяризиране на идеи и маркетинг кампании. Обикновенно изображенията придружават рекламно съдържание в уебсайтове, социални мрежи, блог, публикации в списания, външна реклама и други медийни форми.

Рекламната фотография продава не само продукти, но и начин на живот, концепции и идеи. Фотографа има творческата свобода за създаване на стратегия как те могат да бъдат представени на публиката. За това често се изискват и умения и знания по маркетинг, оформление, управление на бизнеса и тенденции в продажбите.

МАРКЕТИНГ ПОЛЗИ

С какво рекламната фотография допринася за успешен бизнес маркетинг?

Фотография за маркетинг съдържание

Фотографията е най-често част от съдържанието за бизнес услуги и продукти. За да подейства на потребителя обаче, тя трябва да е изпълнена с вкус и да е поднесена с високо качество на детайла. Оразмеряването и обработката на снимките често играе важна роля за качеството.

Фотография за рекламна кампания

Рекламната фотография е инструмент с който търгувате с Вашите продукти, услуги и идеи. Затова оригиналната идея е важна за изпълнението на задачата. Прилагат се умения за баланс на оформлението, позициониране, осветление и други техники.

Фотография като част от фирмената идентичност

Прилагането на филтри и обработката на снимките оформя техния стил и им придава характеристиките на фирмената идентичност. Важно е стила на фотографията която се използва за бранда да бъде последователен за да се разпознава.

БИЗНЕС ЦИТАТИ

за фотографията според утвърдени специалисти?

“Най-хубавото в снимката е, че тя никога не се променя, дори когато хората в нея го правят.”
Andy Warhol

“Снимането е като да се промъкнете в кухнята късно вечер за да си откраднете бисквитка.”
Diane Arbus

“Снимката, сездадена с фотоапарата е въображението, което искате да създадете с реалността.”
Scott Lorenzo

“Фотоапарата е инструмент, който учи хората как да виждат без него.” Dorothea Lange

“Това, което ми харесва в снимките е, че те улавят момент, който е заминал завинаги и е невъзможно е да се възпроизведе отново.”
Karl Lagerfeld

„Не вярвам на думи. Вярвам на снимки.“
Gilles Peress

Landing Pages Design

ЦЕНИ ЗА рекламна фотография

В зависимост от обсега на работа и изискванията

Как се определят цените за рекламна фотография? В зависимост, кои от сегментите са нужни се калкулира приблизителна цена, като се взема под внимание сложността на проекта. Случаите са различни:
– когато имате точна представа за вашите нужди и не се нуждаете от допълнителни консултации а искате само изпълнение на заданието
– когато нямате представа какво искате и ви трябва пълно съдействие и адекватно предложение,
– ако имате изработени някои от сегментите и се нуждаете от допълнения,
– аки ви трябва ребранд или пълно преобразяване на това което имате,
При всички тези случаи цената може да се образува на сегменти, във времето или обсега на работа. Като имате в предвид че винаги излиза нещо допълнително което изисква още време и ресурси в името на качествен краен резултат.

Предлагам визуален дизайн, стратегия на съдържаниетои изграждане на корпоративен сайт в Уордпрес за градове от цяла България. Габрово, Трявна, Дряново, Велико Търново, Севлиево, Горна Оряховица, Казанлък, Стара Загора, Русе, Ловеч, Плевен, София, Пловдив, Варна, Бургас и др.