рекламна фирмена фотография и обработка

Editorial Photography
Editorial Photography
Editorial Photography
Editorial Photography
Editorial Photography
Editorial Photography
Editorial Photography
Editorial Photography

Рекламна фотография и обработка на снимки

За цялостно завършване на моите идеи и концепции аз предлагам и фотографски услуги и ретуш на снимки.
Държа на детайлни изображения и балансирани оформления с високо качество. Както и обработката на снимките да е в един стил и еднакви филтри.
Тук можете да видите примери за моята фотография за фирмата, както и на уебсайта и социалната медийна платформа и блог статиите тъй като 99% от изображенията са мои фотографии.

Връзки

Подобни проекти

Умения

Продуктова фотография, корпоративна фотография, концептуална фотография, диитална фотография, редактиране на изображения, снимки, Photoshop, манипулация, творчески концепции, Стратегия на съдържанието

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.