управление на корпоративен блог

Управление на съдържанието на фирмен блог

Управление на блог статии допринасят за бизнеса по различни начини.
1. Те препращат трафик към уебсайта, като привличат хора към съдържанието, което споделяте. В този случай трябва да пишете за теми, които са тясно свързани с продуктите или услугите, които предлагате, и да създадете целеви страници за превръщане на потребителите в клиенти.
2. Те вдъхновяват и дават идеи на потребителя – когато се споделят статии с идеи и креативни визуални оформления хората четат с интерес и забелязват автора.
3. Те информират за новости, технологии, производствени тънкости и други. Чрез тях хората се информират без да се налага да се обаждат за всеки малък детайл.
За този блог проект аз приложих тези стратегии като: публикувах статии за фирмената дейност; полезни съвети за продуктите и изплозването им; Публикувах промоции и новини; Новости за екипа и събитията около него; инфографики, вдъхновения и други. Всички идеи, графики и изпълнение са проектирани от мен.

Връзки

Подобни проекти

Умения

Блог статии, Управление на корпоративен блог, Стратегия на съдържанието, Копирайтинг, Изображения, Графичен дизайн, Текст на Английски и Български език, SEO, Визуален дизайн на блог страници

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.