управление на социални медии

Управление на съдържанието на фирмени платформи в социалните мрежи

Като инструмент за споделяне, ангажиране и рекламиране социалните мрежи са основно звено от интернет маркетинга. Бизнесът с добре поддържано присъствие в социални медии достига до повече потребители.
В стила на публикациите в социалните медии можете да намерите тона на самата компания. Това дава известна степен на прозрачност, тъй като можете да споделяте емоциите и ценностите, зад които заставате. Това създава мрежа последователи, които имат подобен начин на мислене.

Създаването на съдържание за социалните медии е стратегическо и няма да работи, ако не се изпълнява професионално.
Какво правя, когато поддържам социалните медийни платформи, е: Създаване на съдържание, което разказва история; Споделяне на изображения, които показват най-добрите примери за продукти или услуги; Примамливи заглавия; Споделяне на мисли, които се свързват емоционално с хората, споделяне на забавни креативни неща, които са свързани с бизнеса и в същото време се отнасят за интересни събития или ежедневни ситуации, материали за привличане на клиенти и продажби, с целеви страници към уебсайта и блога.
Споделянето на всичко това на различни социални медийни платформи разпространява информацията до различни групи хора. Най-добрите платформи за това са – Facebook, Instagram, Tweeter, InkedIn, Pinterest, Google +, YouTube.
Всички те имат специфичен начин на представяне, но всички те са добър инструмент за оптимизация на търсачките.

Връзки

Подобни проекти

Умения

Управление на Социални медии, Facebook, Instagram, Tweeter, InkedIn, Pinterest, Google+, YouTube, Създаване на съдържание, Социални медии стратегия, Споделяне на фирмени истории, споделяне на изображения, хаштаг

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.