дизайн на фирмени продуктови етикети

Графичен дизайн и оформление на текстилни и хартиени продуктови етикети

За този проект създадох разнообразие от продуктови етикети като етикети за текстилни продукти, брандирани ленти, картонени етикети и стикери, като част от продуктовите им кампании, за да покажат техническите си възможности.
Тук стратегията включва функционални оформления, иновативни дизайни, технически възможности и т.н. Още показването им в различни категории, дизайнерски решения за брандиране и предпечатна подготовка.

Връзки

Подобни проекти

Умения

Услуги за графичен дизайн за етикети, Текстилни етикети, Брандирани ленти, креативни стикери, опаковки, етикети с информация, етикети за продукти, етикети за домашен текстил, етикети за облекло

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.