дизайн и стратегия на печатни материали

Корпоративни печатни материали

Следващият важен аспект към визията на марката е печатната комуникация. Това включва всички печатни рекламни и информационни материали, които компанията използва при достигане до аудиторията / потребителя.

Те биха могли да бъдат част от фирмени документи, като например фактури, презентации, папки, продуктови каталози, визитки, бланки, етикети, стикери, календари, рекламни материали и т.н. Или те могат да бъдат част от рекламна кампания като флаери, рекламни карета, брошури, плакати и т.н. За каквото и да е предназначен проектът, той трябва да бъде оформен в параметрите на идентичността с цветове, типография, изображения и т.н.

Връзки

Подобни проекти

Умения

Рекламни материали, Графичен дизайн, Пред-печат, Фирмени печатни издания, Брошури, Флаери, Каталози, Визитки, Фактури, Презентации, Папки Фирмени етикети, Календари, Фирмена идентичност

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.