Представям тук като пример за основните бранд елементи и маркетинг стратегии с които работя. Маркетинг на съдържанието, фирмена визия, визуалния дизайн на сайта, създаване и поддръжка на социалните медии, създаване на блог с корпоративни статии на Български и Английски език, печатни материал и цялостно представяне и графичен дизайн на Сигнал ЕООД, гр. Габрово, www.signal-bg.com.

Brand Identity Guide
Брандиране стратегия и графичен дизайн
Design of printed materials
Графичен дизайн на печатни материали
Web pages design
Стратегия и дизайн на уеб съдържание
Social Media Marketing
Управление на фирмени социални медии
Blog Articles Services
Управление на корпоративен блог
Newsletters
Стратегия и дизайн на електронен бюлетин
Product Labels Design
Графичен дизайн на продуктови етикети
Trade Show Corporate Design
Дизайн на щандове за изложения
Corporate Photography
Рекламна фотография за маркетинг кампании

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.