дизайн на идентичност за мероприятия

Дизайн на идентичност за сватба

Изготвям и идентичност за мероприятия и специални събития като годишнина, рожден ден, кръщене, сватба, официална вечеря и др. Печатни графики за събития включват: Покана, Меню, Табла, Знаци, Етикети, Плакати, електронни графики и др.
Услугите включват: дизайн и стилизиране на лого и цветове, покани, идеи за графики по оформлението на масите, табла с игри и други. Моля, имайте предвид, че ще получите само файловете за печат, а не работните файлове.

Връзки

Подобни проекти

Умения

Услуги за графичен дизайн за събития, Покани, Меню, Табла, Знаци, Етикети, Плакати, Годишнина, Рожден ден, Кръщене, Сватба, Официална вечеря, лого дизайн, идентичност за събития

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.