графики за уеб сайт, социални медии, блог и печат

Графичен дизайн за уебсайт, нюзлетър, социални медии и печатни материали

За онлайн магазин за дамска мода предлагам графичен дизайн услуги за уеб съдържание, които да покрият всички нужди на корпоративната визия:
Графичен дизайн за уеб имейл кампании е един от тях. Включва: Типография и форматиране, Избор на изображения, илюстрации, фотографии; Редактиране на изображенията съгласно фирмената визия, Създаване на скица за одобрение; Оразмеряване на крайната идея в параметрите на MailChimp.
Мултимедия маркетинг кампании. Рекламиране на различни платформи е стратегия за достигане на по широка аудитория. Важно е графиките от кампанията да са консистентни и пригодени в различни формати.
Социални медии и публикации в блогове. Креативно съдържание което да съпровожда идеите в публикациите в социалните мрежи и корпоративни блогове.
Дизайн на целеви страници като част от структурата на уебсайта или маркетинговата кампания. Актуализиране на страници и рекламни банери.

Връзки

Подобни проекти

Умения

Графичен дизайн, Типография, Дизайн на бюлетини, MailChimp, Имейл кампании, Креативни решения, Маркетинг кампании, Социални медии графики, Креативни блог публикации, Графичен дизайн на банери, Реклама

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.