Графичен дизайн и пред-печат на рекламни материали

Дизайн на печатни материали

За вашите печатни проекти предлагам идеи и дизайн на продуктови каталози, брошури, листовки, списания, бизнес презентации и друга корпоративна литература.

При графичен дизайн за печат използвам силни типографски умения, изчистени оформления, детайлни изображения, манипулиране на снимки и всичко останало, което е нужно за професионално изглеждащи материали.

Връзки

Подобни проекти

Умения

Пред-печат и Графичен дизайн, Корпоративни документи, фактури, визуални ръководства, бланки, визитки, стенописи, графики за събития, менюта, покани, карти, презентации, продуктов каталог, списания, листовки, брошури, табели, графичен дизайн и подготовка на щанд, оформления на витрини

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.