фирмена идентичност и уеб съдържание

Създаване на фирмена идентичност, сайт, фейсбук и печатни материали

Това е проект за брандиране и създаване на уеб съдържание за ваканционен комплекс хотел с къщи за гости и плувен басейн. Ето и компонентите за брандинг и съдържание, които проектирах: Лого дизайн, Създаване на уеб сайт, Проектиране на промоционални и информационни материали като: брошури, информационни листове, уеб реклами, промоционални артикули, визитни картички, меню, подложки за хранене и др. Заснела съм голяма част от фотографиите използвани за материалите. Стартиране и разработване на Facebook страница (до края на 2017г.)

Връзки

Подобни проекти

Умения

Лого дизайн, графичен дизайн, визуален дизайн за уеб, целеви страници, потребителски опит, дизайнерски оформления, типография, скици, фирмена идентичност, печатни материали, брошури, визитки, документи, менюта рекламни материали, фотография, ретуш, социални медии

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.