предишни

ПРОЕКТИ

Портфолио за маркетинг и дизайн услуги

Представям тук, като пример някои от проектите, които съм създала за маркетинг и дизайн услуги, за да добиете представа за стила и нивото на работа. Целта ми при всяко задание е балансиран и изчистен дизайн но и функционалност съобразена с потребителските навици. Интересувам се от проекти в различни индустрии като работя пристрастно към всеки един.

Цялостно брандиране и изработка на магазин
Корпоративен маркетинг дизайн за уеб и печат
Изработка на WordPress уебсайт
Цялостна фирмена визия и фирмен сайт
Дизайн и изработка на уебсайт за услуги
Имейл маркетинг, съдържание и дизайн
Дизайн на маркетинг материали
Дизайн на онлайн списание
Ръководство за фирмена идентичност
Продуктови опаковки и уебсайт графики
Опаковки за козметични продукти
Опаковки за хранителни продукти
Цялостна стратегия за фирмена идентичност
Branding elements
Фирмена идентичност и Съдържание
Web Graphic Design
Графичен дизайн и Фотография
Product Labels Design
Идентичност и продуктови етикети
Web content portfolio
Графичен дизайн за уеб страници
Event Graphics Design
Дизайн на идентичност за мероприятия
Design for Print
Графичен дизайн за печатни материали
Branding Design
Дизайн на фирмена идентичност
Photography Services
Рекламна фотография и ретуш

Цени за фирмена идентичност и стратегия на съдържанието и изгодна оферта за цялостен бранд проект с включени основните маркетинг звена

Предлагам високо качество маркетинг и дизайн услуги на изгодни цени за стартъп и установени бизнеси. Най изгодна би била офертата за цялостен бранд проект, защото инвестицията ще донесе възвращаемост за Вашия бизнес в по дълъг период. Предлагам всички тези услуги и като отделни сегменти, но за да покажете професионално отношение към Вашия бизнес и това което представлявате, трябва да държите на последователността и консистентното представяне на всички платформи.
Запитване за цена на тези маркетинг услуги ще Ви информира допълнително за инвестицията която предполага. Какво предлагам аз в този пакет услуги:

Визуална Идентичност

Изработване визуална идентичност която да се приложи на всички фирмени принадлежности: дизайн на лого, избор и форматиране на типография, Цветова палета, разпознаваеми дизайн елементи, рекламна фотография и обработка на снимки, брандиране на различни фирмени материали, сгради, магазини и др.

Печатни Материали

В офертата може и да се включи оформление на всички фирмени документи и рекламни печатни материали, продуктови каталози, ръководства, брошури, презентации и прочие.
Визуално оформления н щандове за изложения, фирмени мероприятия, билбордове и други широкоформатни фирмени реклами.

Онлайн Присъствие

Като неизменна част от онлайн бизнес маркетинг предлагам и оферта за персонализиран дизайн на корпоративен сайт, стратегия на съдържанието. Текстов материал на Български и Английски език, Създаване на теми в бизнес блог, Управление социалните мрежи. Стратегия и дизайн на имейл (нюзлетър) кампании и други креативни маркетинг въведения.