Дизайн и изработка на фирмен сайт / магазин

Пакет услуги за дизайн на фирмен сайт

Графичен дизайн

ИНТЕРФЕЙС
Проектиране на структурата на уебсайта и маркетинг фуния

УОРДПРЕС / WORDPRESS
Изграждане на корпоративен сайт в Уордпрес ( WordPress )

ЦЕЛЕВИ СТРАНИЦИ
Визуален дизайн на всяка страница в тон с фирмения стил

РЕКЛАМНИ БАНЕРИ
Дизайн и обновяване на банери с продукти и промоции

ФОТОГРАФИЯ
Рекламна фотография, обработка на снимките, ретуш и форматиране

ЕКСТРИ
Дизайн на електронни каталози, инфографики, икони, презентации, ръководства, пдф документи

Стратегия на съдържанието

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ОПИТ
Стратегически интерфейс за оптимизиране на потребителския опит

ИНТЕРФЕЙС
Подредба на снимково съдържание за максимално информиране на клиента за услугите и продуктите

СЕО / SEO
Ключови думи, основна оптимизация на сайта за интернет търсачки и Google SEO

ИНСТРУМЕНТИ
Включване на модули и иновативни похвати за улесняване на потреблението на страниците

ТЕКСТ / COPYWRITE
корпоративно съдържание, текст, заглавия, тематични публикации

ЕКСТРИ
Проучване на конкуренцията и позициониране на бизнеса на пазара

ГРАФИЧЕН уеб дизайн

съдържание, уеб банери и изграждане на фирмен сайт

ОСНОВНИ ЕТАПИ

при изграждането на фирмен сайт

Планиране на съдържанието за уеб страниците е първата съпка. Събиране на налична информация за бизнес начинанията и обособяване на категории с цел структуриране на съдържанието за лесна употреба ОЩЕ

Интерфейс оформление →

Следва дизайнерско оформление на страниците, като се вземе под внимание фирмения стил. Обмислят се и бутоните за навигация и изходящите и входящи връзки към страниците. Оптимизира се и потребителския опит.

Платформа за изграждане →

Една от най използваните платформи е Уордпрес (WordPress), която предоставя всички функционалности и база за кретивност и персонализиране на уеб сайта. Подходяща е за корпоративни сайтове, електронни магазини, сайтове за институции, предлагане на услуги бизнес за бизнес B2B или директно за клиенти B2C.

Плъгини и екстри →

За оптималното използване на съдържанието понякога се налага имплементиране на продуктови филтри, форми за попълване, пдф за изтегляне, начини на пазаруване, доставка и др. Това става с прилагане на плъгини, които са безплатни само за основните функции. За допълнителни екстри се налага допълнително заплащане, което е най-често еднократно.

Оптимизация за търсачки →

Налага се да се направи основна оптимизация на сайта с необходимите ключови думи, връзки, мета дата, съдържание за да може сайта да се подреди в първите страници на интернет търсачките. Това става с оптимизиране на всяка страница, снимки, и текст но и със създаването на умесно съдържание и переодичното му обновяване.

Адаптивност →

Когато оформлението е завършено, обикновенно то е пригодено за десктоп екрани с по голяма резолюция. Необходимо е същия дизайн да се нагоди за мобилни устройства и най-използваните екрани, така че потребителите да боравят лесно с предоставената им информация.

Хостинг и домейн →

Когато всичко по сайта е завършено и остава само да се качи в интернет, ще Ви трябва закупуването на домейн и абонамент за хостинг акаунт. За тези услуги се заплаща допълнително на доставчиците им.

Поддръжка →

При издаването на готовия сайт, клиента ще разполага с административен панел през който може да подменя и добавя информация на сайта. Ако се нуждае от професионална поддръжка за подмяна и добавяне на информация, това се заплаща като допълнителна услуга.

МАРКЕТИНГ ПОЛЗИ

С какво корпоративния уеб сайт допринася за успешен бизнес маркетинг?

Целево съдържание за услуги и продукти

За успешно представяне, информацията трябва да се филтрира и да се покаже най-важното, само тогава потребителя ще си задържи вниманието. Изчистения дизайн и качеството на изображенията допринасят за доверието и лоялността на клиентите.

Продажба и разпространение на идеи и вдъхновения

Фирмения уебсайт е един своеобразен магазин, през който търгувате с Вашите продукти, услуги и идеи. Електронния му вид предоставя възможност за лесни препоръки, тъй като е лесно виртуалното му споделяне.

Важна част за оформяне на пълна фирмена идентичност

Корпоративния уебсайт е огледало на фирмената визия. Когато дизайна и съдържанието са функционални, потребителя борави лесно и така оформя предпочитанията си.

Основната връзка към платформи и бизнес контакти

Уеб страниците играят роля и на визитна картичка с информация за контакти и преки връзки към статии и социални медии.

Обратна връзка от клиента и неговите навици

По предсоставената информация на уебсайта, можете да измервате трафика и персонално съдържанието от най голям интерес. От това следва и подобряване на бизнеса, информацията и дизайна на платформата.

Своеобразна персонализирана реклама и израз на емоции

Имате опцията да персонализирате Вашия уебсайт индивидуално без да зависите от ограничения на други рекламни канали. Корпоративните страници са израз на Вашите емоции и цели.

Изработка на фирмен сайт

Корпоративния уеб сайт се използва за представяне на информация за бизнеса, услугите и продуктите които се предлагат. Той се изгражда по три основни сюжетни линии. Първо идеята за съдържанието и стратегията за представянето му, на второ място визуалния дизайн, брандирането и структурата на страниците и накрая кодирането в електронен вид за да се визуализира онлайн. Услугите за дизайн и стратегия на съдържанието за корпоративен сайт често се предлагат заедно, докато кодирането изисква друг тип умения. В голяма част от случаите обаче, маркетинг дизайнери използват платформи като Уордпрес (WordPress) за изграждане на уеб страници или електронни магазини без нуждата от кодиране.

БИЗНЕС ЦИТАТИ

Успешен корпоративен уеб сайт според утвърдени маркетинг специалисти?

„Опростяването е връхна точка на съвършенството“
Leonardo da Vinci

„Добрият дизайн е като хладилник – когато работи, никой не забелязва, но когато не работи той мирише лошо“
Irene Au

„Единственото важно нещо за дизайна е как е свързан с потребителя“
Victor Papanek

„Дизайнът създава култура. Културата оформя стойности. Стойностите определят бъдещето“
Robert Peters

„Технологията е бляскава примамка. Но в някои случаи, потребителя може да бъде ангажиран на ниво сантиментална връзка с продукта“
Don Draper

„Душата на човек никога не мисли без образ“
Aristotle

Landing Pages Design

ЦЕНИ ЗА ДИЗАЙН, СЪДЪРЖАНИЕ И ИЗРАБОТКА НА САЙТ

В зависимост от обсега на работа и изискванията

Как се определят цените за изграждане на уеб страници? В зависимост, кои от сегментите са нужни се калкулира приблизителна цена, като се взема под внимание сложността на проекта. Случаите са различни:
– когато имате точна представа за вашите нужди и не се нуждаете от допълнителни консултации а искате само изпълнение на заданието
– когато нямате представа какво искате и ви трябва пълно съдействие и адекватно предложение,
– ако имате изработени някои от сегментите и се нуждаете от допълнения,
– аки ви трябва ребранд или пълно преобразяване на това което имате,
При всички тези случаи цената може да се образува на сегменти, във времето или обсега на работа. Като имате в предвид че винаги излиза нещо допълнително което изисква още време и ресурси в името на качествен краен резултат.

Предлагам визуален дизайн, стратегия на съдържаниетои изграждане на корпоративен сайт в Уордпрес за градове от цяла България. Габрово, Трявна, Дряново, Велико Търново, Севлиево, Горна Оряховица, Казанлък, Стара Загора, Русе, Ловеч, Плевен, София, Пловдив, Варна, Бургас и др.